neljapäev, 24. jaanuar 2008

Käisin kinos vaatamas filmi "Lepitus"


Viimati siis käisin vaatamas kinos filmi Lepitus, kuna käin väga tihti kinos siis arvan et see oli üle pika aja üks väga hea film.
Selle filmi pidin ma juba ära vaatama tema paljude auhindade pärast mis ta saanud on, muusika auhind kulus sellele filmile samuti väga kõvasti ära, sest filmis olnud Dario Marianelli - Briony
oli lihtsalt suurepärane ja nüüd on see ka mu telefonihelinaks .
Filmi sisu on keeruline seletada seega võtsin ma lühikokkuvõtte :

13-aastane tulevane kirjanik Briony Tallis (Saoirse Ronan) elab koos oma perekonnaga tohutus mõisas, nautides turvalist ja luksuslikku elu. Neid külastab majapidajanna poeg Robbie Turner (James McAvoy), kelle süda kuulub Briony vanemale õele Ceciliale (Keira Knightley). Poiss loodab leida ka vastuarmastust. Briony, kes on ise salaja Robbiesse armunud, otsustab sekkuda, süüdistades poissi kuriteos, mida see toime ei pannud. Robbie arreteeritakse Briony valetunnistuse alusel, noored armastajad lahutatakse ning kolme inimese elukäik saab igaveseks muudetud.

Film oli väga kurb, aga väga hea niiet alati ei ole vaja eriefekte, et film hea oleks.

reede, 18. jaanuar 2008

Käisin kinos parandus.

Käisin kinos.


Viimati käisin ma kinos vaatamas filmi ,,Transformerid". Käisin seda
vaatamas koos enda poisiga. See on üks lahedamaid filme autodest, mida
näinud olen. See film jutustab sellest, kuidas nende koduplaneet on
suures hädaohus, sest kaks vaenutsevat tulnukaleeri on valinud
Maa oma lahinuväljaks.
Ajal, mil kurjuse jõud otsivad piiritu energia allikat, sõltub kogu inimsoo
ellujäämine täiesti tavalisest teismelisest nimega Sam Witwick (Shia LaBeouf) ,
kel endal pole asjast veel aimugi. Aimu sai ta sellest alles siis, kui ta isa talle
auto ostis ja see ise õhtul hoovist minema sõitis. Kui poiss autole järgnes, siis ta
avastas, et ta auto transformeerus. Algul poiss kartis autot, kuid hiljem nad
sõbrunesid ja hakkasid koos maailma päästma. Poisile oli abiks
ka sõbranna ,kellega nad hiljem lähedasemaks said. Ning siis nad kõik koos
suudsitki maailma päästa kurjuse käest. Ülimalt hea film.


Kes pole seda filmi veel kinos vaatamas käinud, ja keda vähegi sellised
filmid huvitavad, mingu poodi ja osku kindlasti see endale koju.
htygtt

neljapäev, 17. jaanuar 2008

Minu kinos käik Film"Kuldne kompass"

Mina käisin kinos koos oma klassiõega . See oli eelmine aasata kui me käisime vaatamas filmi nimega "Kuldne kompass".See oli tõesti huvitav film. ”Kuldne kompass” on suurejooneline fantaasiaseiklus, mille aluseks Philip Pullmani samanimeline menuromaan, esimene raamat triloogiast “Tema tumedad ained”.Lyra (Dakota Blue Richards) on täiesti tavaline 12-aastane tüdruk, nii ta vähemalt arvab. Kuni ühel päeval röövitakse tema sõber salapärase organisatsiooni poolt. Sõpra päästma asudes ei kujuta Lyra ettegi, kui tormilised sündmused teda ees ootavad. Või et on olemas ettekuulutus, mille kohaselt sõltub kogu maailma saatus... temast!Lyra saab kuldse kompassi omale. Siis läheb ta reisile naisega. Selgub ,et see naine soovib seda komapssi enale ja on ka selle tüdruku päris ema. Kui aga tüdruk teada saab, et see naien kellega ta reisile oli läinud tahtis temalt kompassi enale. Kuid Lyra sai sellest teada ja otsustas põgeneda. Kuid ta saadi kätte ja teda tulid aitama sõbrad mustlased. Üks mustlastes oli Lyra sõbra ema. Kuida ka Lyra sõber oli röövitud ja viidud mingisse kohta kus nad eemaltatakse oma loomast. Seal oli ka jääkarude kaklus. Halb jääkaru sai surma ja hea jäi ellu ning jäi teisi jääkarusid valitsema ehk temast sai kuningas. Film "kuldne kompass" lõppes hästi.

kolmapäev, 16. jaanuar 2008

Mina käisin kinos

Ma käisin kinos vaatamas filmi "Elizabeth:Kuldajastu". See film räägib Elizabeth I, kes oli
Inglismaa kuninganna. Tema trooni ähvardas kukutada Hispaania kuningas Felipe II. Hisapaania Võitmatu Armaada asusu teele Inhlismaa poole, et purustada inglaste laevastik ja taastada Inglismaal katoliku kiriku võim. Hispaania kuningas soovib, et võimule tuleks Mary. Elizabeth saab teada vandenõust ja laseb Mary hukata. Elizabeth hakkab valmistuma kaitsma oma impeeriumi, võitluses ülekaaluka vastasega.Ta peab täitma oma kuninglikke kohustusi. Selleks tuleb tal jagu saada oma haavatusest. Mille põhjukseks on tunded meremehe sir. Walter Raleighi vastu. Ent ta ei tohi nii tunda. Kuna ta on vandunud pühenduda oma keha ja hinge riigile.Mulle meeldis see film. See oli väga huvitav film.

Mulle meeldis selle filmi juures kõik, nii näitlejad kui ka kõik muu.Ma soovitan seda filmi ka teistel vaatama minna