neljapäev, 11. oktoober 2007

"Kolmas printsess" Kerttu Rakke

Raamat räägib ilusast 20-ne aastasest noorest naisest nimega Marilyn.Tema elu muutub täielikult peale seda kui ta osaleb missivalimistel.Tal on suur lootus,et saab missiks kuid seda ei juhtu.Tänu sellele läheb ta lahku enda rikkast peigmehest ning kaotab ka töö.
Naine,kes on alati elanud elu,kus tal pole puudust olnud rahast peab nüüd ise hakkama saama.Tema õnneks tutvub ta mehega Jan,tänu kellele hakkab tal elu taas paremini minema.Ta leiab endale tööd sekretärina,kus tutvub paljude toredate inimestega.Aegamööda hakkab ta esmapilgul tundunud vaesesse ja veidrasse Janni armuma.
Lõpuks tuleb aga välja,et Jan polnud sugugi vaena ja veider nagu ta Marilynile mängis olevat.Ta oli hoopis rikas ning mõistlik mees,kes tahtis enda ülejäänud elu koos Marilyniga veeta.

Mina arvan,et raamat on väga põnev ja tegevusrohke.Kui saaksin muuta siis seda,et Marilyn oleks natukenegi sõbralikum ja teistega rohkem arvestavam.

Eriti sobiks see lugeda noortele tüdrukutele kuna see raamat räägib noore naise rõõmudest ja muredest.Kuid miks mitte ka noormeestele,kes saaksidki seda lugedes rohkem aimu naiste elust ja mõtlemisest.

2 kommentaari:

helja ütles ...

Korralikult tehtud töö! Edaspidi pööra tähelepanu ka õigekirjale, nt komadele. Ja pea meeles, et koma ja punkti järel on alati TÜHIK.

karmen ütles ...

Aiäthh!
Püüan seda viga rohkem mitte korrata :)