teisipäev, 7. oktoober 2008

Aidi Vallik "Mis teha Ann?"

Tsau, Ann!
Lihtsalt jube, koguaeg ma mõtlesin kust su poiss Gregor ja tema sõber Marten neid rahasi said. Aga sa vahi mõtlemisest vähe kasu, oledki juba politseis ja annad tunnistust :( , oeh kohutav pea ikka vastu ja loodan, et kõik saab korda :)! Peamine, et mind asjaga kursis hoiad! Kas su isa oli sinu peale ka vihane, et Gregor sinu juurde tuli asju seletama või ilustama? Mis teist siis saab? Ajasid teda küll nuttes minema ja su isa kamandas ta ka minema aga ikkagi kas su tunded kadunud?
Ma ikkagi ei suuda uskuda, et narko mängus...kuigi samas, jah ... sellised suured summad ja laristamine, arvata oli, et pill tuleb pika ilu peale ;(! Ma ei usu, et Gregor üksi süüdi on, raudselt on see Marten ise ka süüdi, paras Uss on ta ausalt kohe! Sai aru, et asjad ei hakka minema ja tõmbas tagasi, et ise kogu jama enda kaela ei saaks, nüüd ajab kõikke Gregori kaela, vähemalt mina arvan nii:D, ma täis uurija :D:D! Kätlinil ka nüüd kõik korras? Täitsa kohutav ikka kuidas ta teie juurde nii tuli, ma ei oleks uskunud, et tal kodus asjad NII hullud on!? Aga tegelt täitsa tore, et ta oma ema ja täidiga lõpuks diili peale sai ja võib Tallinnasse minna elama ja elada seal nii kaua kuni ta mingi jama tekitab... Kuigi usun, et talle see Tallinnas elamine nii tähtis, et jama ta küll ei tekita :D! Kullake, üks asi on mul tegelt südames ikka veel, või õigemini arusaamatu sa palusid oma isal rääkida midagi? Sa ütlesid, et ta hakkas rääkima, kui sa teda palusid... Mis oli tal südames või noh millest ta siis lõpuks rääkis kui sa teda palusid ???

Jään siis su vastust ootama Ann :)!

Sinu Kristel !

4 kommentaari:

Carolin ütles ...

1) Kust sa võtad, et Martenil ja Gregoril on suured rahad?
2) Miks on Ann politseis tunnistust andmas?
3) Millest nagu isa siis rääkima pidi?
4) Kuidas oli narko mängus, kas poisid ise müüsid seda või tarvitasid?
5) Mis Kätliniga on? Mis tal kodus juhtus?
6) Miks Kätlinile Tallinnas elamine jama ei peaks tooma akela?

Krässu ütles ...

1)Gregor sõitis valge bemmiga ringi ja neil oli koguaeg raha laialt ostsid igast asju ja tegid välja;)
2)Sest Marten ja Gregor olid Anniga pidevalt koos, Gregor ikkagi tema poiss ja ta pidi politseis tunnistust andma, et kas ühel peol Gregor tarvitas narkot ja kuidas nägid viimasel ajal välja Gregori ja Marteni suhted.
3)See jäigi mulle arusaamatuks, sest raamat lõppes nii ,et ja siis isa räägib... ja saigi raamat läbi :/
4)Räägiti, et Gregor tegeleb narkoga ja ta sai kusagilt mingi uhke auto ka, Gregor ise samas väidab, et teised valetavad ta peale. Viimasel peol tehti triipu ja sellest ka suurem jama.
5)Kätlinil olid koguaeg kodus probleemid, eriti kasuisaga ei saanud kätlin läbi, nende suhted ei olnud head ja kätlin tundis, et temaga ei arvestata üldse. Kasuisa on tema arust täielik mölakas, ta on Kätlini ema löönud jne. Kasuisa ja ema olevat teda koguaeg mõnitanud. Ühesõnaga Kätlinil olevat kohutav elu kodus koos oma vanematega.
6)Kätlin suutis lõpuks oma ema ja tädiga diili peale saada. Alguses oli Kätlini ema täielikult vastu, et Kätlin Tallinna koliks. Kätlini ema tahtis, et pere oleks ikka koos Pärnus jne. Lõpuks ta oli ikkagi nõus, et Kätlin võib kolida Tallinnasse tädi juurde kui ta oskab seal normaalselt käituda ja jamasid ei korralda.

Eliis ütles ...

1. Miks Ann on politseis tunnistusi andmas?
2. Mis Kätlinil juhtus?
3. Mis Gregor tegi, et Ann ta nuttes minema ajasid?
4. Kust poisid narkot said?
5. Miks sa nii siiralt arvad, et Gregor üksi süüdi pole?

Alina Orlova ütles ...

1)Kust sa teada said,et Gregoril palju raha oli,ja peale selle veel bmw kaa???
2) Oled kindel,et gregol narkot tarvitas?Ja mis sai sellest kui,sellest jamast edasi?
3)Kes rääkis täpsemalt,et Gregor tegeles narkoga,kas sa ise usud seda juttu?
4) Mis probleemid Kätlinil täpsemalt kodus olid?Mille pärast?
5)Oot,kas nad lõpuks kolisdki siis emaga Tallinnasse elama või?
6)Kuidas lugu lõpes?