reede, 28. september 2007

''Haldjatants'' Katrin Reimus

Kolm tähtsamat sündmust…


*Kui Kristiina emal oli kolme päeva pohmell, ta ema hakkas jälle jooma, sest tal oli palju muresid. Siis pidi Kristiina ise hoolt kandma korteri, maksude, söögi ja oma väikse õe eest.

*Kui Kristiina hakkas Steniga läbi saama. Nii sai ta veeta enda jaoks ilusalt aega ja nii oma muresid natukenegi unustada. Nad said väga head sõbrad, ning lõpuks hakkasid nad käima, kuni Sten nägi Kristiina ema joobes. Kristiina häbenes seda väga ja arvas, et Sten ei tahaks endale tüdrukut, kelle ema on joodik, nii et ta ei tahtnud Steni enam näha.

*Kui saabusid jõulud oli Kristiinal raha otsas, aga ta õde soovis nii-väga Jõuluvanalt nukku. Kristiina ei suutnud seda vaadata, ning otsustas nuku poest varastada, see lõppes nii, et ta jäi vahele ja viidi politseisse. Kust Triinu ema ta ära tõi.

Raamat lõppes sellega, et Kristiina ema läks ravisse, et saada joomisest lahti. Ning samuti Kristiina ja Sten said jälle kokku.

Raamat on väga hea ja huvitav, oli huvitav mõelda, kuidas saab juba nii noorelt sellist vastutust kanda, ning sellega enam-vähem toime tulla.

3 kommentaari:

helja ütles ...

Kas Sa muudaksid midagi, kui saaksid? Too oma mõte alati julgelt välja. Aga enam-vähem tervikliku ülevaate oled kirja pannud. NB! Pane palun pealkiri jutumärkidesse!

Kelli ütles ...

Ma ei muudaks midagi :P Proovin järgmine kord paremini :)

Ls4ms ütles ...

Poissõbra nimi oli Sven, mitte Sten.