laupäev, 8. detsember 2007

Aga mina käisin ka kinos!

Käisin kinos vaatamas filmi ''Kuhu põgenevad hinged''. Põhimõtteliselt, see film räägib ühest umb. 15 aastasest tüdrukust, kelle nimi on Ann.Ta ema ootab ta kasuisalt last ja Ann tunneb, et teda on kõige selle kõrval unustatud ja temast enam ei hoolita.Masenduses ja kadeduses pöördub ta satanistide poole, kellelt ta loodab abi saada (ja teatud moel võiks öelda et saigi). Nimelt ahastuses tahtis ta saada lahti oma väikevennast kes polnud veel sündinudki.Alguses Ann võttis seda asja üsnagi mänguliselt,kuid kui ta kuulis, et ta vennal on ravimatu südamerike, võttis ta elu täiesti teise pöörde. Lisaks sellele leiab ta endale ühe satanistist sõbranna, kes on alguses tema (ning kogu ümbritseva elu) suhtes üsna tõrjuv.
Minu arvates oli peategelaseks otsitud täpselt õige inimene. Lenna Kuurmaa mängis selle rolli väga hästi välja (kusjuures üllatavalt hästi). Meeldis ka filmi idee, milleks minu arvates oli, et olenemata (nt.pisut tõrjuvast välimusest) pole me sugugi kõik nii erinevad ja kõik meist vajavad tähelepanu ning armastust.
Kuid kui midagi kritiseeriks, siis see oleks tegelastele omane välimus. Üldselt, kõige stiilsem asi selle filmi juures oli see, kui tegelane mängis tšellot(mis oli ketiga tal kaelas) ja oli tegelasele omase "heavy" väljanägemisega. Seth aga nägi suhteliselt "emo" välja (pean silmas seda, et tal polnud looki, mis üritati talle luua) ja peategelasest satanistitüdruku väljanägemisega oli pisut mööda pantud. Satanisti asemel nägi ta välja pigem nagu kiiksuga goot.


Õpetajale sõnaseletusi :
Goot- http://et.wikipedia.org/wiki/Goot
Emo- http://et.wikipedia.org/wiki/Emo

1 kommentaar:

helja ütles ...

Aitäh viidete eest! Oli hariv.:)