teisipäev, 11. detsember 2007

Käisin kinos!

Käisin nelja sõbraga kinos. See oli isegi see aasta veel. Käisime vaatamas ,,Superbad"-i (Ülikõva).
Evan (Michael Cera) ja Seth (Jonah Hill) on parimad sõbrad, keda ootab pärast keskkooli lõppu ees minek erinevatesse kõrgkoolidesse. Hetkel on nende põhiliseks mureks aga koolipõlve viimane pidu. Sellega seoses on eriti terav probleem, kust saada alkoholi, mille abil koguda piisavalt julgust, et läheneda oma unistuste tüdrukutele? Ainsaks õlekõrreks näib olevat veidrik Fogell (Christopher Mintz-Plasse) ja tema värske võltsitud juhiluba, millel ilutseb nimi… McLovin! Jaht võib alata.
Lühitutvustus siis filmist. Hmm...õige, Sethil oli noorena selline probleem, et ta joonistas kogu aeg peenistest pilte ja see oli suht naljakas, sest fantaasiat poisil oli! Film iseenesest oli huvitav. Naerda sai kõvasti, kuid mitte ainult filmi üle! Alati on kinos nalja saanud. Kuid suht tüütu oli see, kui mingi ärikas, kes minu ees istus. Messis iga natukese aja pärast. See oli ainuke telefon, mis keset saali helendas.
Film lõppes ja hakkasime välja kõndima, kui hakkas ekraanil jälle näitama Sethi joonistatud pilte. Rahvas jäid kõik seisma ning pilte vaatama. Ma omaette muigasin ja hakkasin väljapääsu poole liikuma ja üritasin Coca topsi prügikasti visata, aga viskasin suure kaarega mööda. Sain jälle mõnusalt naerda, kuna seisen põhimõtteliselt prügikasti kõrval.
Sõpradega koju kõndides avaldasime üksteisele oma arvamusi filmist ning seegi oli naljakas। Ühesõnaga tore päev oli.

Kommentaare ei ole: