pühapäev, 9. detsember 2007

Käisin teatris

Käisin hiljuti Ugala teatris vaatamas muusikali, mis kandis nime "Marilyn". Etendus oli suurepärane. Näitlejad olid suurepärased ning etendus oli lavastatud suurepäraselt. Etendus koosnes kahest väga pikast vaatusest, kuid see tasus kõvadel ja ebamugavatel toolidel istumise ära.
Etendus ise rääkis ühe kuulsaima näitlejanna Marilyn Monroe elust. Kolme tunni pikkuses muusikalis oli tema elu ilust välja toodud, kuigi pean tunnistama, et kes ei lugenud enne etendust kava läbi, võisid jääda segadusse. Minul õnnestus see tervenisti läbi lugeda ja sain aru, kuigi lõpp oli veidi segane.
Mulle meeldsid näitlejate kostüümid ning need laulud, mis nad esitasid. Mõni pani isegi jalga liigutama. Kuid osade näitlejate meik ajas naerma ja ärme räägime soengutest, paljud neist olid kohutavad. Esimesest silmapilgust oli arusaada, et on parukas, mitte juuksed, kuigi minu arust peaks parukas olema nii reaalne kui võimalik.
Ja veel ei meeldinud üks asi: näitleja kes mängis Marilyn Monroed, laulis küll ilusti, kuid tema hääl ei sobinud sellesse rolli, kuid siiski tema emotsioonid olid väga ehtsad.
Seepärast tahaks isegi mõni teinegi kord seda vaatama minna.

Kommentaare ei ole: