reede, 26. september 2008

Aidi Vallik "Kuidas elad, Ann?"

Hei Ann!
Kuidas elad? Ma kuulsin Su viimaseaja juhtumistest, nägin kaa, Sul võis ikka päris raske olla. Kuidas emaga suhted on? Peale tema päeviku lugemist võisid kindlasti tunda end pettunult, kuid Su ema ju siiski proovis Sind säästa kõikide nende vigade eest, mis ta ise teinud oli. Ja kuidas isaga on, kasuisaga siis? Ja see Kristjan, oled teda kohanud? Kuidas ta oli? Ma loodan, et te saate hästi läbi. :) Kuidas Timoga on? Kas Sa suhtled veel temaga ja tema sõpradega? Ja ega Sa enam Rita ja Rita sõpradega enam ei suhtle? Kindlasti ära suhtle, nad viisid Su halvale teele. Ning kas Sa suitsetad ja jood veel? Ma loodan, et ei joo, sest suitsetamine ja joomine on väga halb, eriti sinu eas noorele. Villemiga olete head sõbrad, eks? Saite juba seal Rita maal temaga hästi läbi, pole mõtet sellise väikse vale pärast teda ära unustada. Tegin ühe pildi kaa!
Jään Su kirja ootama!
Olgu nii, ole tubli! :)
Liisi

4 kommentaari:

helja ütles ...

Hea selge kiri!:)

Stella ütles ...

1)Milline on Anni välimus?
2)Mis Anni ja tema ema vahel juhtus ?
3)Kes on Timo?
4)Kui vana Ann on ?
5)Kus sa Anni näinud oled?
6)Miks Ann enam Rita ja tema sõpratega ei suhtle ?

L ütles ...

1) Ann oli blondide juustega ilus tüdruk.
2) Ann leidis oma ema nooruspõlve päeviku, kust ta avastas, et kõik, mis tema ema talle keelanud oli, oli ema oma nooruspõlves korda saatnud, mistõttu Ann pidas oma ema silmakirjalikuks.
3) Timo on poiss, kellega Ann ja ta sõbrannad tutvusid Võsul. Annile meeldis Timo.
4) Ann on 14. aastane.
5) Nägin Anni teatris, etendusel.
6) Ann ei suhtle Rita ja tema sõpradega, sest need viisid ta halvale teele, meelitasid suitsetama, jooma ja narkootikume proovima.

Kätliin ütles ...

Tere, Ann!
Kuidas läheb? Lugesin hiljuti raamatut Sinu seiklustest. Arvan, et Sul oli tegelikult ju väga huvitav suvi. Kogesid ilusat armumistunnet, said juurde uusi tuttavaid ja maailmavaade muutus reaalsemaks. Loodatevasti õppisid ka oma vigadest. Samas oli ka pettumusi, kartusi, katsumusi ja raskusi. Said kindlasti aru, et Su ema oli nii range ja karm enne sellepärast, kuna ta tahtis Sind sellest kõigest säästa. See, et ta Sinu kavatsusi põgeneda ette nägi tuligi sellest, et tal endal üpris teguderohke noorus olnud. Kas teil praegu on suhted paremad kui enne? Villemiga suhtled veel? Ma loodan küll, kuna ta oli nii tore poiss ja kes teab, mis oleks võinud juhtuda, kui Villemi tark nõu oleks puudunud. Kuidas Ritaga suhted on? Või ei suhtle enam üldse? Väga nõme tüdruk, kutsus suure hurraaga oma keldrialused venna sõbrad sinna, pidasid pidu Sinu raha eest ja kui häda käes siis kohe kodu poole jooksu. Suitsetamine ja joomine kuulub ikka pidude juurde, kus käid? Võtad osa ka? Teistest Võsu poistest oled midagi kuulnud, või on nad juba unustusse vajunud? Veel tahtsin küsida, et kas seda bioloogilist isa Kristjan Kaarupit oled otsinud, et kohtuda? Või jõudsid ikka kindlalt selgusele, et Ants on su päris ja õige isa? Käisin eelmine aasta ka etendust Sinu raamatust Paide kultuurikeskuses vaatamas. Loodan sulle kõike paremat!