reede, 26. september 2008

Kiri ''Peaaegu Tuhkatriinu'' peategelasele




Tere, Emilia!
Tahtsin Sinu käest küsida, et kuidas sul läheb tädi Sirjega? Kas saad nüüdseks juba paremini läbi temaga ja ka väikese Tomiga? Kas isa on sellest üle saanud, et sa tahtsid käkki keerata Sirjele?
Sa ei rääkinud täpsemalt, kuidas Sa siis ema päris emaga läbi said, kui ta veel elus oli?
Üldiselt ma tahtsin öelda, et Sa olid tubli, et tunnistasid lõpus üles, mida Sa teinud olid tädile. Algul ei meeldinud mulle Sinu käitumine, seeoli nõme ja lapsik, aga samas saan aru, et Sa ei tahtnud emale asendajat, kõigil lastes tekib sellises situatsioonis tõrge uue pereliikme vastu.
Kas Getteriga suhtled veel? Ta tundus Sulle hea sõbranna olevat, olenemata tema hulludest ideedest. :D Aga Kellyga? Ta sai väga hästi läbi Tomiga ju.
Kui vanad Su rotid juba on? Panin ühe pildi ka, usun, et üks su rottidest näeb just selline välja.:) Kas Sirje endiselt kardab neid?
Aaa, ja ma mõtlesin, et kas Sa saad endale varsti veel mõne õe või venna peale Tomi? See oleks ju päris lahe, kui Sulle lapsed meeldivad. Aga eks see olene ka sellest kuidas Te kõik seal praegu läbi saate.:)
Ma tahtsin, seda ka veel küsida, et millal Sul sünnipäev on ja mis tähtkujust Sa oled, sest seda ma raamatust ei saanud lugeda. Samuti ei saanud raamatust lugeda ka sellest, mis Sulle muidu ka teha meeldib, peale plaanide väljamõtlemise koos Getteriga ja koolis käimise :D näiteks mingi trenn või muu selline?
Loodan, et kirjutad mulle vastu varsti.:)
Ole tubli,
Carolin.




3 kommentaari:

helja ütles ...

Väga hea selge kiri!:)

Krässu ütles ...

1)Miks ei saanud Emilia tädi Sirjega läbi?
2)Mis käkki Emilia tahtis keerata Sirjele?
3)Kellele ta tunnistas üles, et mida ta tegi oma tädi Sirjele ?
4)Kas rotid olid Emilia lemmikloomad?
5)Mis juhtus Emilia emaga?
6)Kuidas jäid rahule raamatuga?

Carolin ütles ...

1) Ma usun, et sellepärast, et Emilia kartis, et Sirje tahab hakata asendama Emilia päris ema.
2) Neid oli päris mitu. ''Käki'' mõte oli selles, et Sirje ja isa lahku läheksid. Üks oli näiteks selline, et Emilia ja Getter ostsid kimbu roose ja panid need just sel kellaajal koos armastuskirjaga, kui pidi koju tulema Emmi isa. Isa tuligi ja nägi neid ja Sirje ja isa läksid päris hullusti tülli aga lahku mitte.
3) Lõpus haiglas tunnistas ta isale üles, et tema keeras seda kõike neile. Isa suhtus sellese üsna rahulikult.
4) Jah, rotid olid Emmi lemmikud, isa ostis need talle.
5) Ema suri ära südamehaigusesse kui Emilia oli 1. klassis.
6) Raamatuga jäin üsna rahule, hästi lahe ja ei olnud venitatud ka! :)