reede, 28. november 2008

Minu päev meediaga.

Ärkan tavaliselt varakult, umbes 6. 30. Peale äratuskella kuulen esimese asjana tavaliselt raadiot. Sealt kostub kas hommikuprogramm või muusika. Tavaliselt küll viimane.
Umbes kümne minuti pärast panen käima teleka, kust küll nii varakult midagi ei tule, kuid vähemalt kostub 'äratav' heli.
7. 20 hakkan suunduma kooli poole, teel näen mitmeid erinevaid reklaame.
Kella kaheksast kuni ehk kolme-neljani olen koolis, kus tegelikult puudub eriline kokkupuude meediaga.
Peale kooli lähen koju, seal panen taas käima teleka, vaatan ehk mõnd seriaali või uudiseid ning istun seejärel arvuti taha. Kasutan internetti sõpradega suhtlemiseks ja tähtsamate uudiste ülevaatamiseks. Vahel loen ka lehti paberkandjal, nt ''Postimees'', ''Eesti Ekspress'' jt. See siis juhul, kui ei ole leidnud selleks hommikul aega.
Tavaliselt suundun umbes kella kuue paiku sõpradega välja ning jõuan tagasi ehk kümneks. Seejärel kordub taaskord interneti kasutamine ning õhtul uinun tavaliselt peale seda, kui olen vaadanud mõnd head filmi või midagi sarnast. Vahel juhtun ka kodus olema ja ''Reporterit'' või midagi sarnast vaatama.
Lisaks mainiksin ära ka telefoni kasutamise, kuna ka see on omamoodi meedia. Seda teen tavaliselt päeva jooksul üpriski palju ning on ju tahes tahtmata vaja kellegile uudiseid edastada või siis ise neid kuulata.

Kommentaare ei ole: